خزیدن Crawling،نمایه سازی Indexing و رتبه بندی Ranking گوگل چیست؟
خزیدن، نمایهسازی و رتبهبندی راههای گوگل برای یافتن صفحات در سراسر وب و افزودن آن به پایگاه دادهاش برای نمایش در زمان و زمانی است که درخواست کاربر مطرح میشود.هر روز میلیاردها سوال در موتورهای جستجو پرسیده می شود. گوگل با سهم بازار گسترده 92 درصدی بر بازار موتورهای جستجو تسلط دارد و پس از آن بینگ (3 درصد)، یاهو (1 درصد)، یاندکس (1 درصد) و دیگران قرار دارند.اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چگونه موتورهای جستجو نتایجی را که به سوالات شما پاسخ می دهند واکشی می کنند؟اینجاست که خزیدن، نمایه سازی و رتبه بندی وارد عمل می شود.
در این نوشته، همه چیز را در مورد این سه گانه، چرایی اهمیت آن و اینکه چگونه می توانید موتورهای جستجو مانند گوگل را وادار به اجرای آن در وب سایت خود کنید، توضیح خواهم داد.
موتورهای جستجو چگونه کار می کنند
موتورهای جستجو به طور سیستماتیک این 3 عملکرد را انجام می دهند.
- خزیدن – عنکبوت های موتورهای جستجو دائماً صفحات وب را در سراسر اینترنت می خزند و اغلب از پیوندهای موجود در صفحات موجود برای یافتن صفحات جدید استفاده می کنند.
- نمایه سازی – هنگامی که یک صفحه خزیده می شود، موتورهای جستجو آن را به پایگاه داده خود اضافه می کنند. برای گوگل، صفحات خزیده شده به فهرست گوگل اضافه می شوند.
- رتبه بندی : موتورهای جستجو پس از نمایه سازی، صفحات را بر اساس عوامل مختلف رتبه بندی می کنند. در واقع، گوگل صفحات را قبل از رتبه بندی با بیش از 200 فاکتور رتبه بندی خود می سنجد .
من این سه عملکرد موتور جستجو را در بخشهای آینده به تفصیل شرح خواهم داد. به خواندن ادامه دهید.
خزیدن موتور جستجو چیست؟
خزیدن فرآیندی است که در آن ربات های موتور جستجو خزنده های AKA یا عنکبوت ها) محتوای جدید یا ارتقا یافته را کشف می کنند.
محتوا می تواند هر چیزی باشد، از جمله کل صفحه وب، متن، تصاویر، فیلم ها، فایل های PDF و موارد دیگر.
صرف نظر از فرمت محتوا، عنکبوت های موتورهای جستجو با دنبال کردن پیوندها، محتوا را می خزند.
همه چیز با خزیدن ربات ها در چند صفحه شروع می شود. سپس، آنها فقط در امتداد مسیر URLهایی که در این صفحات و صفحاتی که به دنبال آنها می آیند، می روند.
هر بار که رباتهای موتور جستجو صفحه جدیدی را پیدا کرده و میخزند، آن را به موجودی موتور جستجوی خاص اضافه میکنند. در مورد گوگل، ربات های گوگل صفحات جدیدی را به فهرست گوگل اضافه می کنند.
انواع خزیدن :گوگل از دو نوع خزیدن استفاده می کند.
- Discovery Crawl
ربات گوگل سعی می کند صفحات جدیدی را در سایت شما پیدا کند و بخزد Refresh Crawl-Google محتوای شما را می خزد تا صفحات موجود در فهرست خود را به روز کند.فرض کنید یکی از صفحات اصلی شما قبلاً توسط گوگل ایندکس شده است. موتور جستجو احتمالاً یک خزیدن بهروزرسانی را در آن صفحه خاص انجام میدهد و اگر پیوند جدیدی را مشاهده کند، از قابلیتهای خزیدن کشف خود برای خزیدن صفحات بعدی استفاده میکند.
همانطور که جان مولر از گوگل میگوید، «برای مثال، نمیدانم، یک بار در روز، یا هر دو ساعت یکبار، یا چیزی شبیه به آن، صفحه اصلی را بازخوانی میکنیم. و اگر لینکهای جدیدی را در صفحه اصلی آنها پیدا کنیم، آنها را خاموش کرده و آنهایی را که دارای خزیدن کشف هستند نیز میخزیم.
کراول باجت | Crawl Budget چیست؟
اکنون که میدانید خزیدن در موتورهای جستجو چیست، بیایید عمیقتر کاوش کنیم.شما می خواهید موتورهای جستجو تا حد امکان صفحات فهرست شده شما را پیدا کنند. به همین دلیل است که بودجه خزیدن مهم است.
بنابراین، این بودجه خزیدن چقدر است؟
بودجه خزیدن تعداد صفحاتی است که یک عنکبوت موتور جستجو می تواند در یک بازه زمانی خاص بخزد.
هنگامی که بودجه خزیدن شما تمام شد، ربات خزیدن سایت شما را متوقف می کند و به خزیدن در سایت های دیگر می پردازد.بودجه خزیدن به طور خودکار توسط موتور جستجو تعیین می شود و از یک وب سایت به وب سایت دیگر متفاوت است.
گوگل برای تعیین آن از دو عامل استفاده می کند.
محدودیت نرخ خزیدن – سرعتی که Google میتواند داراییهای وبسایت شما را بدون تأثیر بر عملکرد آن واکشی کند. استفاده از یک سرور پاسخگو اغلب می تواند منجر به نرخ خزیدن بالاتر شود.
تقاضای خزیدن – تعداد URL هایی که گوگل در طول یک خزیدن بر اساس تقاضا دنبال می کند. این بستگی به نیاز به نمایه سازی یا فهرست مجدد صفحات و محبوبیت یک سایت دارد.
کارایی کرال چیست و چرا اهمیت دارد؟
اکثر مردم فکر می کنند خزیدن فقط به بودجه خزیدن بستگی دارد.اما، آیا این است؟
جواب منفی. چیزهای بیشتری در داستان وجود دارد.وقتی روی بودجه خزیدن تمرکز می کنید، فقط به تعداد صفحات وب خود که موتور جستجو می خزند اهمیت می دهید.اما چرا باید به تعداد خزیدن ها اهمیت دهید، در حالی که این تعداد در صفحاتی صرف می شود که از آخرین خزیدن تا کنون تغییری نکرده اند؟این هیچ مزیتی برای سئو به شما نمی دهد.به همین دلیل وقت آن است که فراتر از آن نگاه کنید و به کارآمدی خزیدن توجه کنید.
اثربخشی خزیدن چیست؟
ربات های موتور جستجو چقدر سریع می توانند صفحات وب شما را بخزند. زمان بین ایجاد یا اصلاح صفحات شما و خزیدن بعدی؛ این کارایی خزیدن است.حداقل زمانی که خزنده برای بازدید یا بازدید مجدد از صفحه شما صرف شود، بهتر است.میتوانید از گزارشها در کنسول جستجوی Google استفاده کنید تا بفهمید موتور جستجو هر چند وقت یکبار در سایت شما میخزد.
چگونه وب سایت خود را به درستی بررسی کنیم؟
مطمئن نیستید که آیا وب سایت شما به درستی توسط عنکبوت های موتورهای جستجو خزیده می شود؟ در اینجا به شما آموزش داده می شود که چگونه می توانید آنها را وادار به خزیدن در سایت خود کنید.
- نقشه سایت
نقشه سایت لیستی از صفحات سایت شما است که می خواهید موتور جستجو به راحتی آنها را کشف کند. ایجاد نقشه سایت و ارسال آن از طریق کنسول جستجوی گوگل یکی از بهترین راه ها برای ترغیب گوگل به خزیدن صفحات با اولویت بالا شما است.به این ترتیب، می توانید مطمئن شوید که ربات های موتور جستجو سریع ترین مسیر را برای رسیدن به صفحات مهم شما طی می کنند.
- Robots.txt
خزیدن سریعتر امکان پذیر است، نه تنها با اطلاع دادن به گوگل از صفحات مهم سایت شما. گفتن اینکه موتور جستجو کدام بخش از سایت شما را نمی خواهید بخزد نیز به همان اندازه مهم است .می توانید از فایل robots.txt برای کمک به گوگل در خزیدن صحیح سایت شما استفاده کنید.
- لینک های داخلی
موتورهای جستجو اغلب برای یافتن صفحات جدید در یک سایت، پیوندها را دنبال می کنند.بنابراین، هر زمان که صفحه جدیدی ایجاد میکنید یا محتوای جدیدی منتشر میکنید، مطمئن شوید که از یک صفحه مرتبط در سایت خود به آن لینک دادهاید.به این ترتیب، هنگامی که خزنده صفحه موجود شما را در پایگاه داده خود مجدداً مشاهده می کند، صفحه جدید شما را کشف کرده و می خزند.
- بک لینک ها
بک لینک صفحه خود را از سایر وب سایت های مرتبط با جایگاه خود کسب کنید.بنابراین، هنگامی که Googlebot محتوایی را که در آن یک بک لینک قرار دادهاید میخزد، به صفحه شما هدایت میشود و آن را میخزد.بر خلاف لینک های داخلی، این لینک ها از وب سایت های شخص ثالث به وب سایت های شما ساخته می شوند.
- از محتوای Paywalled اجتناب کنید
گوگل به احتمال زیاد صفحاتی را که دسترسی محدود به محتوای آن را فراهم میکنند نمیخزد.
بنابراین، صفحات مهم خود را paywall نکنید.
شاخص موتور جستجو چیست؟
هنگامی که یک موتور جستجو یک یا چند صفحه را می خزد، اطلاعات را پردازش کرده و در یک پایگاه داده وسیع ذخیره می کند. آن پایگاه داده یک فهرست موتور جستجو است.به آن به عنوان مقصدی فکر کنید که شامل تمام صفحات وب است که موتور جستجو در سراسر اینترنت کشف کرده است.
چرا نمایه سازی موتورهای جستجو مهم است؟
هر زمان که یک درخواست کاربر رخ می دهد، موتور جستجو برای دریافت اطلاعات مرتبط به فهرست خود باز می گردد.بنابراین، برای اینکه موتور جستجو صفحه شما را برای جستجوهای مربوطه نشان دهد، باید به فهرست اضافه می شد.یک موتور جستجو معمولاً هر صفحه ای را که می خزد به فهرست خود اضافه می کند.با این حال، چندین فاکتور را برای تعیین موقعیت هر صفحه در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) در نظر می گیرد. در بخش های بعدی این مقاله در مورد آن بحث خواهیم کرد.
چقدر طول می کشد تا یک صفحه ایندکس شود؟
اگر شما یک وب سایت دارید، احتمالاً می دانید که چقدر ناامید کننده خواهد بود که بدانید گوگل صفحه مهمی را در سایت شما ایندکس نکرده است.اگر شما فردی هستید که به تازگی وب سایت خود را راه اندازی کرده اید، متوجه شدن این که صفحه شما هنوز ایندکس نشده است، می تواند بسیار خسته کننده باشد.ممکن است از چند روز تا چند هفته طول بکشد تا یک صفحه ایندکس شود.اگر فکر می کنید که موتور جستجو برای ایندکس کردن صفحه شما خیلی طول می کشد، راه هایی برای افزایش سرعت آن وجود دارد.
چگونه بفهمیم صفحه شما ایندکس شده است (یا ایندکس نشده است)؟
قبل از صحبت در مورد اینکه چگونه می توانید گوگل را وادار به ایندکس کردن صفحه خود کنید، باید دوباره بررسی کنید که آیا صفحه شما ایندکس شده است یا خیر.
از گوگل دیدن کنید و با استفاده از این فرمت جستجو کنید. سایتsite:seoword.org
گوگل تمام صفحاتی که در سایت شما ایندکس شده اند را نمایش می دهد.
اگر نتایجی را مشاهده نکردید یا صفحه خاصی را در بین نتایج پیدا نکردید، سایت شما یا صفحه خاصی ایندکس نمی شود. همچنین، میتوانید از کنسول جستجوی Google برای بررسی اینکه آیا صفحه شما ایندکس شده است یا خیر، استفاده کنید.
چگونه محتوای خود را سریعتر ایندکس کنیم؟
آیا از انتظار برای نمایه سازی محتوای شما توسط گوگل خسته شده اید؟ در اینجا به شما آموزش می دهیم که چگونه می توانید موتور جستجو را وادار به فهرست کردن صفحه خود کنید.
حذف صفحات با کیفیت پایین
هنگامی که ربات گوگل سایت شما را می خزد، به احتمال زیاد تمام صفحات شما از جمله صفحات با کیفیت پایین را می خزد.این کار بودجه خزیدن شما را تمام می کند و بر کارایی خزیدن نیز تأثیر می گذارد.بنابراین، مطمئن شوید که صفحات با صفحات با کیفیت پایین را حذف می کنید.به این ترتیب، از گوگل میخواهید تا صفحات مهم شما را بخزد و ایندکس کند، نه اینکه وقت خود را برای داراییهای بی اهمیت شما صرف کند.
اجازه ندهید صفحه شما یتیم شود
صفحات یتیم اغلب در معرض خطر نادیده گرفتن موتورهای جستجو هستند.همانطور که می دانید گوگل با دنبال کردن لینک ها صفحات جدیدی را کشف می کند.اطمینان حاصل کنید که محتوای خود را به صفحات مرتبط پیوند داده اید و یک معماری سایت قوی ایجاد می کنید.به این ترتیب، احتمال بیشتری وجود دارد که گوگل صفحات شما را به راحتی کشف کند و آنها را فهرست کند.
Google به طور خودکار صفحات را در سراسر وب خزیده و فهرست می کند. با این حال، هیچ تضمینی وجود ندارد که هیچ صفحه ای از توجه گوگل دور نشود.گفتنی است، اگر متوجه شدید که گوگل هنوز سایت شما را ایندکس نکرده است، می توانید به صورت دستی از گوگل درخواست کنید تا سایت شما را از طریق کنسول جستجوی گوگل ایندکس کند.گوگل بزرگترین بازیگر در بازار موتورهای جستجو است. به همین دلیل ضروری است که توسط گوگل ایندکس و رتبه بندی شوید تا دید آنلاین بهتری داشته باشید.
به غیر از کنسول جستجوی گوگل، می توانید از کنسول های موتورهای جستجوی دیگر مانند بینگ و یاندکس نیز استفاده کنید.گرفتن چندین موتور جستجو برای فهرست کردن سایت شما می تواند چندین خط لوله ترافیک وب را برای وب سایت شما باز کند.
آیا از انتظار برای ایندکس سایت توسط گوگل خسته شده اید؟ اجازه دهید مراقب آن باشیم. خدمات سئوی کاملاً مدیریت شده ما را امتحان کنید .
رتبه بندی موتورهای جستجو چیست؟
به دنبال خزیدن و نمایه سازی صفحات وب، موتور جستجو آنها را بر اساس الگوریتم های مختلف موتور جستجو و فاکتورهای رتبه بندی رتبه بندی می کند.گوگل هر از چند گاهی بهروزرسانیهای الگوریتم را ارائه میکند تا خود را برای دریافت نتایج بهتری که به سؤالات کاربران پاسخ میدهد مجهز کند.
در مورد فاکتورهای رتبهبندی، گوگل از بیش از ۲۰۰ فاکتور رتبهبندی برای تعیین نحوه و مکان قرار دادن سایتها در جستوجوی کاربران استفاده میکند. بهینه سازی سایت خود برای هماهنگی با این پارامترها به شما کمک می کند رتبه بهتری کسب کنید. هرچه رتبه سایت شما بالاتر باشد، دید آنلاین آن بهتر است.
چگونه رتبه موتور جستجوی خود را افزایش دهیم؟
با رعایت بهینه سازی درون صفحه و خارج از صفحه : توجه دقیق به عناصر سئوی درون صفحه ، از جمله متا تگ ها، سرفصل ها و بهینه سازی محتوا و عناصر سئوی خارج از صفحه مانند بک لینک ها می تواند به افزایش رتبه سایت شما کمک کند.هر چه وب سایت شما در نتایج جستجو بالاتر ظاهر شود، شانس کلیک افراد بر روی آن بیشتر می شود.این باعث افزایش جریان ترافیک ارگانیک به وب سایت شما می شود.محتوای باکیفیت و جذاب برای دستیابی به رتبه های برتر الزامی است.
اما چگونه می دانید مشتریان بالقوه شما به دنبال چه چیزی هستند؟
پس از همه، هیچ فایده ای برای ایجاد محتوایی که هیچ کس نمی خواهد بخواند، وجود ندارد.تحقیقات متمرکز بر کلمات کلیدی را انجام دهید تا بفهمید مردم از کسب و کارهایی مانند شما به دنبال چه چیزی هستند.کلمات کلیدی خود را بر اساس حجم جستجو و رقابت فهرست کنید.ایده های محتوایی پیرامون آن کلمات کلیدی ایجاد کنید. آنها می توانند هر چیزی از پست های وبلاگ گرفته تا پست های رسانه های اجتماعی باشند.اطمینان حاصل کنید که از محتوای خود برای رسیدگی موثر به نقاط درد مشتری استفاده می کنید. به این ترتیب می توانید تخصص خود را ایجاد کنید و خود را به عنوان یک مرجع در صنعت خود قرار دهید.هنگامی که گوگل متوجه می شود که شما یک مرجع در جایگاه خود هستید، احتمالاً به شما یک افزایش باورنکردنی SERP می دهد.
آیا نمی توانید رتبه سایت مشتری خود را بالاتر ببرید؟ ما شما را تحت پوشش قرار دادیم. خدمات فروشنده سئو سایت ما را بررسی کنید .
- هدف کاربر
هدف اصلی موتورهای جستجو، دریافت بهترین پاسخ ها برای پرسش های کاربران است. به همین دلیل است که در نظر گرفتن نیت کاربر مهم است.
فرض کنید صاحب یک وب سایت فروش تلفن همراه هستید. برای مثال، اگر میخواهید برای «نحوه خرید بهترین گوشیهای هوشمند» رتبهبندی کنید، باید یک پست وبلاگی ایجاد کنید که نکاتی در مورد نحوه خرید بهترین تلفن همراه در بازار ارائه میدهد.برعکس، استفاده از کلمه کلیدی برای هدایت ترافیک به یکی از صفحات تجارت الکترونیکی شما به رتبه بهتر کمکی نمی کند.دلیل آن این است که یک صفحه تجاری آن چیزی نیست که کاربر هنگام کلیک بر روی یکی از نتایج جستجو می خواهد ببیند.آنها ترجیح می دهند صفحاتی را ترجیح دهند که به آنها نحوه خرید بهترین گوشی هوشمند را آموزش دهد.با این حال، درک هدف کاربر و ایجاد محتوایی که مطابق با آن باشد، برای رتبه بالاتر در موتورهای جستجو ضروری است.
- سئو فنی
نادیده گرفتن جنبه های فنی بهینه سازی موتورهای جستجو می تواند به طور قابل توجهی بر رتبه بندی جستجوی شما تأثیر بگذارد.به بخش فنی سئو توجه کنید ، مانند حذف محتوای تکراری یا اضافه کردن برچسب های متعارف، از جمله نشانه گذاری طرحواره، بهبود سرعت بارگذاری صفحه سایت خود، رفع لینک های شکسته و تغییر مسیرها و موارد دیگر.با اجرای صحیح سئوی فنی، دسترسی موتور جستجو و کاربرانتان به سایت شما را بدون دردسر آسان تر می کنید.
سایت خود را برای دستگاه های موبایل بهینه کنید
از آنجایی که گوگل ایندکس اول موبایل را در اولویت قرار داده است، بهینه سازی سایت خود برای دستگاه های تلفن همراه مانند گوشی های هوشمند و تبلت ها ضروری است.اگرچه موتور جستجو نسخه دسکتاپ سایت شما را برای رتبه بندی در نظر می گیرد، اما اگر نسخه موبایلی نداشته باشید، یک شکست جدی برای شما خواهد بود.با ایندکسسازی اول موبایل، سایر سایتها با نسخه بهینهسازی شده برای موبایل به راحتی از شما پیشی میگیرند، زیرا گوگل ترجیح میدهد آنها را رتبهبندی کند.
برای بهینه سازی سایت خود برای ایندکس و رتبه بندی سریعتر به کمک نیاز دارید؟ امروز با ما تماس بگیرید .
دیدگاه شما