10 بهترین CMS برای یک وب سایت موفق

در این وبلاگ، 10 سیستم مدیریت محتوا برتر را برای پشتیبانی از وب سایت خود، عواملی که باید در هنگام انتخاب CMS در نظر بگیرید و اینکه چگونه بهترین CMS (سی ام اس) می تواند سئو شما را تقویت کند، کشف خواهید کرد.به دلیل پلتفرم های مختلف CMS، این سوال برای شما پیش می آید:

از کدام CMS باید استفاده کنم؟

پنل ورد پرس

10 بهترین نرم افزار CMS برای سال 2021

  • WordPress
  • Drupal
  • Joomla
  • Magento
  • HubSpot
  • BigCommerce
  • Shopify
  • Squarespace
  • Wix

هنگام انتخاب CMS چه عواملی را باید در نظر بگیرید؟

  • قیمت گذاری خرید سی ام اس که برای شما مناسب است
  • پشتیبانی
  • کدام سیستم مدیریت محتوا سئوی شما را به بهترین نحو پشتیبانی می کند؟
  • سهولت شخصی سازی و طراحی
  • امنیت وب سایت
  • قابلیت مهاجرت آسان وب سایت

بیایید با تعریف CMS شروع کنیم و چگونه به شما کمک می کند تا وب سایت خود را بسازید.

CMS چیست؟

CMS یا سیستم مدیریت محتوا، سیستمی است که به شما امکان می دهد بدون نوشتن هیچ کدی مانند HTML یا جاوا یک وب سایت ایجاد کنید.

حالا چرا از CMS استفاده می کنیم؟

بدون سیستم‌های مدیریت محتوا، آن دسته از مشاغلی که می‌خواهند وب‌سایت ایجاد کنند باید به کدنویس‌های با تجربه تکیه کنند یا خود زبان‌ها را یاد بگیرند. خوشبختانه، ما سیستم های مدیریت محتوا (CMS) را در اختیار داریم.بنابراین، یک CMS مانند وردپرس فرآیند نه تنها طراحی، بلکه همچنین مدیریت وب سایت ها را به طور قابل توجهی آسان تر و کارآمدتر می کند.

10 بهترین نرم افزار CMS برای سال 2021

1.سیستم مدیریت محتوا وردپرس: هزینه – رایگان

وردپرس پرکاربردترین پلتفرم CMS برای وب سایت ها است. با استفاده از وردپرس می توانید هر نوع وب سایتی اعم از وب سایت شرکتی، نمونه کار شخصی، فروشگاه آنلاین و غیره ایجاد کنید.وردپرس مزایای زیادی دارد. از نظر آزادی طراحی، وردپرس هزاران طرح را برای دانلود و استفاده کاربران در اختیار دارد، خواه مستقیماً از وردپرس یا وب سایت های شخص ثالث با موضوع وردپرس مانند ThemeForest باشند .وردپرس علاوه بر رایگان بودن، برای سئو نیز عالی است. این به شما امکان می دهد به راحتی تگ ایجاد کنید، URL ها و دسته ها را به روز کنید و افزونه های جداگانه ای را برای بهبود سئوی وب سایت خود اضافه کنید.تنها نقطه ضعف این است که شما باید دامنه خود را از طریق یک پلت فرم میزبانی دامنه خریداری کنید .

2.سیستم مدیریت محتوا دروپال: هزینه – رایگان

اگر حجم زیادی از داده ها را دارید که می خواهید به وب سایت خود اضافه کنید، دروپال بسیار مفید است.زیرا می تواند نیازها و داده های سفارشی سازی شدید را مدیریت کند.این یک سیستم کاربری داخلی دارد که در آن می توانید کارهایی را که کاربران می توانند و نمی توانند انجام دهند را مدیریت کنید. آرایه وسیعی از تم ها در دسترس است و می توانید با استفاده از ماژول ها عملکردهای دروپال را افزایش دهید. قبلاً ابزارهای اتوماسیون را برای SEO نیز نصب کرده است.

دروپال توسط برندهای مورد اعتماد نیز مورد اعتماد است.شش برند معتبر شناخته شده برای استفاده از دروپال برای وب سایت های خود، آن را به عنوان یکی از بهترین نرم افزارهای CMS معرفی می کنند.باید بدانید که از آنجایی که رابط کاربری برای انجام وظایف پیچیده مناسب برای توسعه دهندگان طراحی شده است، دروپال نسبت به وردپرس برای مبتدیان کمتر است. علاوه بر این، تم های آن نیز می تواند گران باشد.

3.سیستم مدیریت محتوا جوملا: هزینه – رایگان

همانند وردپرس و دروپال، شما باید یک دامنه را جداگانه خریداری کنید. در حالی که جوملا| Joomla در بازی CMS مانند وردپرس نیز یک کهنه کار است، برای انجام حجم زیادی از داده ها و وظایفی که می تواند برای مبتدیان دلهره آور باشد مجهز شده است. علاوه بر این، دارای یک سیستم دسترسی کاربر داخلی است که به شما امکان می دهد اقدامات کاربران ثبت نام شده را تنظیم کنید.

4.سیستم مدیریت محتوا مجنتو: هزینه – رایگان

مجنتو یک CMS است که به طور خاص برای پلتفرم های تجارت الکترونیک طراحی شده است. در حالی که برخی از توابع استاندارد SEO وجود دارد، برای توانایی های بیشتر باید یک افزونه خوب دانلود کنید. یکی از نمونه های این افزونه ها افزونه رایگان Creare SEO 2.0 است.در حالی که مطمئناً می‌توانید با استفاده از نرم‌افزار Magento OpenSource به مجنتو دسترسی داشته باشید، همچنین می‌توانید برای مدیریت آن به مجنتو هزینه پرداخت کنید. این می تواند از دو دلار در ماه شروع شود.در حالی که Magento یک CMS بسیار امن و قدرتمند است، برای مبتدیان قابل بخشش نیست و به شما نیاز دارد که دانش فنی یا فردی در تیم خود داشته باشید.اگر صاحب یک فروشگاه تجارت الکترونیک B2B هستید و به دنبال بهبود تبدیل های خود هستید، 11 روش برای سه برابر کردن تبدیل های تجارت الکترونیک B2B خود را از وبلاگ ما بررسی کنید .

5.سیستم مدیریت محتوا هاب اسپات: هزینه – 300 دلار در ماه

در میان مزایای دیگر، HubSpot امنیت و پشتیبانی 24 ساعته وب سایت را فراهم می کند. CMS برای کاربرانی که مبتدی هستید یا توسعه‌دهنده کار می‌کند، زیرا می‌توانید مستقیماً کد بنویسید یا از ویژگی‌های کشیدن و رها کردن استفاده کنید.

پنل هاب اسپات
پنل هاب اسپات

6.سیستم مدیریت محتوا بیگ کامرس: هزینه – 30 دلار در ماه

تجارت بزرگ همچنین به طور خاص برای فروشگاه های تجارت الکترونیکی است، همانطور که از نام آن مشخص است. بزرگترین نقطه فروش BigCommerce این است که به شما امکان می دهد محصولات را از طریق وب سایت تجارت الکترونیک خود و بازارهای تجارت الکترونیک بزرگ مانند آمازون و Ebay بفروشید.شما می توانید یک نام دامنه رایگان از BigCommerce که نام تجاری آن در URL وجود دارد دریافت کنید یا می توانید یک دامنه سفارشی خریداری کنید. BigCommerce در بخش طراحی کمبود کمی دارد، اما شما می توانید سایت BigCommerce خود را با وردپرس ادغام کنید تا آن مشکل را حل کنید.اگر تا به حال فکر کرده اید که شرکت های بزرگ از CMS چه استفاده می کنند، اگر این یک شرکت تجارت الکترونیک است، احتمالاً BigCommerce است.اگر سالانه بیش از 50000 دلار فروش داشته باشید، به طور خودکار به طرح گران‌تری که حدود 250 دلار در ماه است، می‌رسید، بنابراین این را برای هزینه‌های خود در نظر داشته باشید.

7.سیستم مدیریت محتوا شاپی فای: هزینه – 29 دلار در ماه

صفحه اصلی Shopify که شعار آنها را نشان می دهد که هر کسی، در هر کجا می تواند یک تجارت آنلاین راه اندازی کند Shopify یک CMS ساده، با کشیدن و رها کردن و مناسب برای مبتدیان برای تجارت الکترونیک است. این بسیار ساده است و به شما امکان می‌دهد از راه‌های مختلف، از جمله پرداخت‌های Shopify و PayPal، پرداخت‌ها را بپذیرید.علاوه بر این، Shopify دارای برنامه هایی است که می توانید در فروشگاه خود نصب کنید که افزایش ویژگی های شما را آسان می کند. برای مثال، اگر در حال ارسال محصولات هستید، می‌توانید نظرات را از وب‌سایت تأمین‌کننده شخص ثالث خود با استفاده از برنامه‌ها وارد کنید.در حالی که گزینه گران‌تری در حدود 300 دلار در ماه دارد که ویژگی‌های بیشتری دارد، برخلاف BigCommerce، برنامه شما را به‌طور خودکار ارتقا نمی‌دهد.مزیت اصلی Shopify سادگی آن است زیرا میزبانی، امنیت و نگهداری سایت را مدیریت می کند. این مزایای حیاتی Shopify شما را برای بیرون رفتن و به دست آوردن مشتریان آزاد می‌گذارد.

8.سیستم مدیریت محتوا اسکواراسپیس: هزینه – از 16 دلار در ماه شروع می شود

Squarespace برای کاربران کمتر فنی که فقط می خواهند یک وب سایت اولیه ایجاد کنند عالی است. بنابراین، وب سایت های شخصی، وب سایت های نمونه کارها و حتی وب سایت های شرکتی به راحتی با استفاده از Squarespace ساخته می شوند.

پیام شرکت Squarespace ابزارهای ساده برای ایده‌های بزرگ که بر این اجماع تاکید می‌کند که در واقع ابزاری ساده برای مبتدیان و نیازهای وب‌سایت غیر پیچیده است.آنها برای فروشگاه های تجارت الکترونیک بهترین نیستند زیرا بسیار ساده هستند که عملیات شما به خودی خود سنگین نخواهد بود.اگر به عملکرد قوی تری در وب سایت خود نیاز دارید، Squarespace بهترین گزینه شما نیست.

9.سیستم مدیریت محتوا ویکس: هزینه – از 14 دلار در ماه شروع می شود

ویکس یک پلت فرم باورنکردنی برای مبتدیانی است که می خواهند یک وب سایت بسازند. با اشتراک آن‌ها، می‌توانید ماهانه یا سالانه پرداخت کنید، و ویژگی‌های کشیدن و رها کردن آن‌ها باعث می‌شود تا ساخت یک وب‌سایت به طور قابل توجهی ساده شود.با این حال، باید به خاطر داشته باشید که با سادگی و کاربرپسند بودن آن، هزینه هایی نیز به همراه دارد. به عنوان مثال، هنگامی که یک قالب مشخص برای وب سایت خود انتخاب می کنید، نمی توانید آن را تغییر دهید.نکته خوب این است که هر تم با موبایل، تبلت و رایانه رومیزی سازگار است، بنابراین هیچ گزینه بدی برای قالب در اینجا وجود ندارد.گزینه های تجارت الکترونیک برای Wix نیز محدود خواهد بود زیرا فقط مسیرهای پرداخت خاصی مانند PayPal را می پذیرد.

10. سیستم مدیریت محتوا وبلی: هزینه – رایگان و 5 دلار به بالا.

وبلی همچنین یک CMS جامد برای استفاده است. این ویژگی به کاربران خود امکان کشیدن و رها کردن ساده را می دهد و کاربر پسند است. الگوهای پاسخگوی تلفن همراه آن، بسیاری از صاحبان کسب و کار را در مورد رتبه بندی تلفن همراه خود در گوگل آرام کرده است. Weebly گزینه ای را برای سئو ارائه می دهد، اما CMS های گسترده تری برای SEO وجود دارد. اگر قبلاً یک CMS Weebly برای وب سایت خود دارید، ممکن است به استخدام یک سئوکار خاص Weebly کمک کند تا به شما کمک کند پتانسیل وب سایت خود را به حداکثر برسانید .

بالاخره بهترین CMS چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

1. قیمت گذاری ویژگی هایی که برای شما مناسب است

برخی از CMS ها با استفاده از مدل اشتراک با وب سایت شما کار می کنند که در آن شما مبلغ مشخصی را در ماه به شرکت پرداخت می کنید. اما مطمئناً موارد دیگری نیز وجود دارند که بدون هزینه هستند.

2. پشتیبانی ستاره ای

بهترین CMS برای شما نیاز به داشتن یک تیم پشتیبانی مشتری پاسخگو و پشتیبانی کننده دارد. اگر منتظر هستید تا نمایندگان پشتیبانی مشتری روزها یا هفته‌ها در مورد مشکلی در وب‌سایت شما با شما تماس بگیرند، وب‌سایت و ترافیک آن به شما پاسخ خواهند داد.بنابراین مطمئن شوید که CMS انتخابی شما دارای یک تیم پشتیبانی با کیفیت، قابل اعتماد و قابل اعتماد است که سایر کاربران می توانند آن را تضمین کنند.

3. کدام سیستم مدیریت محتوا سئوی شما را به بهترین شکل پشتیبانی می کند؟

آیا CMS راه های آسانی برای مدیریت سئوی وب سایت شما دارد؟

آیا به شما این امکان را می دهد که با استفاده از CMS مستقیماً تغییراتی را برای SEO خود ایجاد کنید یا باید مسیر طولانی را طی کنید و یک کدنویس دریافت کنید؟

بهترین پلت فرم CMS سئو را برای شما آسان تر و کارآمدتر می کند، نه سخت تر.

4. سهولت شخصی سازی و طراحی

از آنجایی که CMS همان چیزی است که برای طراحی وب سایت خود، استفاده می کنید، طبیعتاً می خواهید که آن را چشمگیر و خوب طراحی کنید.

برخی از پلتفرم های CMS قطعاً از نظر طراحی قدیمی تر از سایرین هستند. اما تعدادی از آنها برای طراحی وب سایت عالی برای کسب و کار یا حتی نمونه کارهای شخصی شما بسیار خوب هستند. برای این منظور، باید طیف وسیعی از قالب‌ها و طرح‌های وب‌سایت وجود داشته باشد تا بتوانید قالب مورد نظر خود را انتخاب کنید.

5. امنیت وب سایت

برخی از پلتفرم های CMS از امنیت وب سایت شما مراقبت می کنند، در حالی که هنگام استفاده از سایر پلتفرم ها باید خودتان این کار را انجام دهید.

6. قابلیت مهاجرت آسان وب سایت

اگر بخواهید به پلتفرم دیگری مهاجرت کنید، بهترین نوع پلتفرم CMS شما را نگه نخواهد داشت. در عوض، فرآیند خروج داده های شما به یک پلتفرم CMS دیگر را ساده و آسان می کند.پس از همه، آنها چه می گویند – اگر چیزی را دوست دارید، آن را رها کنید؟ بنابراین بهترین نرم افزار CMS به شما این امکان را می دهد که وب سایت خود را به هر کجا که می خواهید منتقل کنید.

بهترین سیستم های مدیریت محتوا برای سئو و چرا

بنابراین شما یک وب سایت طراحی می کنید، اما اگر این وب سایت محصولات و خدمات شما را به نمایش نگذارد چه فایده ای دارد ؟ ما در مورد ارزش SOE پلتفرم های مختلف CMS صحبت می کنیم.بیایید مدعیان برتر را صرفاً بر اساس قابلیت های SEO و کیت ابزار آنها ارزیابی کنیم.

1. وردپرس

وردپرس دارای مجموعه گسترده ای از تم ها و افزونه ها است که به شما امکان می دهد سایت خود را برای سئو بهینه کنید. این مزایا منحصر به فرد وردپرس به آن اجازه می دهد تا یکی از محبوب ترین CMS های مورد استفاده در جهان امروز باشد.

2. دروپال

ماژول های دروپال مانند افزونه های وردپرس کار می کنند زیرا از تلاش های سئوی شما علاوه بر ابزارهای داخلی پشتیبانی می کنند.

دروپال
دروپال

3. مجنتو

Magento یک CMS قدرتمند برای تجارت الکترونیک است زیرا دارای طیف گسترده ای از عملکردها است. همچنین شامل منابع و ویژگی‌های خوبی در وب‌سایت خود می‌شود تا به کاربران خود کمک کند تا از سئو نهایت استفاده را ببرند. با این حال، به طور کلی بیشتر از برنامه‌نویس پسند است تا مبتدی، پس این را در نظر داشته باشید.

4. هاب اسپات

هاب CMS Hubspot به شما توصیه هایی برای سئو ارائه می دهد. حتی در هر قسمت از صفحه وب به شما توصیه هایی برای کلمات کلیدی می دهد. دارای بسیاری از ویژگی های سئو قوی است که می توانید با پرداخت 300 دلار در ماه به آنها دسترسی داشته باشید.

5.Shopify

در صورتی که مبتدی هستید و دامنه شما تجارت الکترونیک است، ما Shopify را در این لیست توصیه می کنیم . اگر هدف اصلی شما فروش از طریق تجارت الکترونیک است، Shopify بهترین گزینه شما برای سئو است.

مزایای Shopify بسیار زیاد است.

ما این CMS را توصیه می کنیم زیرا رابط Shopify برای سئوی تجارت الکترونیک ساخته شده است، بنابراین شما تمام ابزارهایی را که برای تقویت سئو فروشگاه تجارت الکترونیک خود نیاز دارید در اختیار دارید. با قیمت 29 دلار در ماه، Shopify در بخش سئوی تجارت الکترونیک بسیاری از موارد را ارائه می دهد. همچنین، هنگامی که مقداری فروش عالی به دست آوردید، همیشه می توانید به طرحی که عملکردهای بیشتری دارد ارتقا دهید.

ما در مقالات آموزش سئو نکات بیشتری راجب وردپرس توضیح داده ایم

5/5 - (7 امتیاز)
  • برچسب ها :

دیدگاه شما